Trött på att ditt hår aldrig får någon längd? Här är tre värdefulla tips för hur du får det att växa fortare, för JA, det går faktiskt!

1. Hantera stressen – en gång för alla

Du har hört det förut, men inre balans är nyckeln för att du ska må bra på både insidan som på utsidan. En stressig livstil gör inte bara att du riskerar att tappa hår, det gör också svårare för håret att växa. Här kan du läsa mer om de vanligaste orsakerna till varför du kan tappa mer hår än normalt.

Läs även: 7 tips för att undvika kluvna hårtoppar

2. Ät bra och varierat

Genom att äta allt du behöver från kostcirkeln så underlättar du för hårets tillväxt. Komplettera den varierade kosten med ett kosttillskott för hår, hud och naglar för extra boost och näring. Original Silicea är ett speciellt framtaget kosttillskott för att ge dig ett tjockare, starkare hår med mer lyster. Original Silicea stärker även naglar och gör så att de inte räfflor eller skivar sig och gör huden fin, elastisk och frisk.

Kombinationen av mineraliskt kisel tillsammans med biotin, selen och mangan ger ditt hår den näring det behöver för att bli mer glänsande, tjockt och starkt. Ämnet kiseldioxid ser till att hårsäckarna får alla viktiga mineraler vilka är nödvändiga för normal hårväxt och vitalitet.

Original Silicea är kliniskt dokumenterat och är Sveriges bäst sålda kosttillskott för hår, hud och naglar. 9 av 10 användare är nöjda med resultatet och kan tänka sig att rekommendera Silicea till andra.

Läs även: Topp 7 – maten som ger dig ett finare hår

3. Glöm inte bort din hårbotten

Vi ger lätt håret extra vård och omtanke genom att klippa topparna och göra diverse hårinpackningar. Men glöm inte att även din hårbotten behöver extra vård och omtanke. Investera i en hårmask specialiserad för din hårbotten, och gör inpackningen en gång i veckan. Ett tips är också att massera din hårbotten samtidigt som du schamponerar. Det sätter i gång blodcirkulationen!

 

Silicea Logo

Pin It on Pinterest