hårtrender höst

 

Vi tröttnar aldrig på vad årstiderna har att erbjuda i trender. Hösten 2015 är brunetternas säsong. Vill du gå steget längre ska du färga svallet i ”bronde”. En kombination av brunt och blont med guldiga inslag. Är byte av hårfärg lite väl drastiskt? Då är dessa tre trender enkla att ta efter, och går att variera i det oändliga!

Sidbenan

Tröttnat på mittbenan? Bra! Sidbenan är nämligen superhet i höst. Ju tydligare du framhäver den desto bättre. Passar lika bra i ett voluminöst ruffs som i det plattade hårsvallet.

shutterstock_87604879

Flätan

Flätan gör stor comeback. Tacksamt för dig som har långt och tjockt hår men lika fint i ett kortare hårsvall. Trenden är dessutom tacksam då alla typer av flätor får ta plats i höst. Både den klassiska som i uppsättningen är rätt. Likaså är fiskbensflätan aktuell.

Silicea fläta

Håraccessoarerna

Håraccessoaren är modern igen. I somras var det blommor för hela slanten. Varför inte pynta hösten med en vinröd rosett i hästsvansen? En stilsäker hatt är också ett bra val. Hatten tog stor plats förra hösten och är ännu hetare i år. Vilken accessoar du än väljer, välj sparsmakat. You don´t want tro overdo it…

håraccessoar

Silicea Logo

Pin It on Pinterest