Djupa mörka toner, effektfulla detaljer och variation i överflöd. Silicea listar de hetaste trenderna för naglarna vintern 2016!

1. Blått nagellack

Blå naglar blev supertrendigt redan i höstas. I vinter inspireras vi av djupa toner, midnattsblått som nästan går mot svart! Med lite skimmer i blir det genast en mer festlig effekt!

2. Metallic

Silver, guld och brons är inte bara en favorit på nyår – trenden smyger sig redan in på hösten och sträcker sig över hela vintersäsongen. Redan i våras kunde vi se trenden i spegelblanka effekter. Vågar du inte trenden fullt ut kan du prova att göra det som en effekt på bara en av naglarna, och lämna resten i en neutral nyans.

Спасибо@fedorova_935 за фоточки!)

Ett foto publicerat av @diana_kairo

3. Alla nyanser av rött

Klarrött, vinrött och mörka djupa nyanser. Allt i rött är mer än välkommet i vinter. Självklart inspireras vi lite extra av röda toner när det nalkas mot jul. Matcha dina röda naglar med höstens stora trend i klädväg – skogsgrönt!

4. Nageltatueringar

Inspirerande citat flyttar sig från tatueringar på kroppen för att nu allt mer dyka upp även på naglarna. Kul grej när man inte vill gadda sig för livet, och naglarna kommer definitivt att väcka uppmärksamhet!

#swarovskinails #nailart #nails #nagelförlägning #gel #gelnaglar #LEfamily #nailcover #nailcovergbg #pinknails #blacknails #blingnails Www.nailcover.se

Ett foto publicerat av Light Elegance💎Lisa Silfverala (@nailcovergbg)

5. Mörkt nagellack

Svart, mörkgrått och mörkgrönt är exempel på mörka lack vilka är en återkommande nageltrend på hösten, men trenden sträcker sig även över vintern. Extra trendigt vintern 2016 (tipsar nagelterapeuten) är olika chokladbruna nyanser! Varför inte lägga ett matt topplack över för extra dramatisk effekt?

Glöm inte!

Yttre påfrestningar, ett kallare klimat och brist på näring gör lätt att dina naglar kan bli ojämna och sköra. Bygg dem inifrån med ett kosttillskott för att hålla dem starka och tåliga!

Läs också:
Så får du naglarna att växa fortare (och inte gå av!)
Siliceas guide: Så får du nagellacket att hålla hela veckan

Silicea Logo

Pin It on Pinterest