Silicea har spanat in de snyggaste strandfrisyrerna på Instagram just nu. Vilken är din favorit?

 

Att ha en bra hårdag på stranden kan kännas som en utmaning när sol och salta bad gör sitt.  För dig som vill vara lite extra fin på stranden så finns det några knep och smarta frisyrer som håller håret i schack hela dagen! Du som har naturligt härliga strandlockar – grattis! Precis som många andra somrar är beach waves helrätt även sommaren 2017!

Men glöm inte att ta hand om håret i sommar. Ett solkysst hår behöver lite extra vård och omtanke för att klara av de yttre påfrestningarna från sol och bad. Så att det får hålla sig friskt och vackert. Här ger vi de bästa tipsen!

Nedan listar vi fyra snygga sätt för en bra hårdag på stranden:

Scarfen

En silkesscarf i håret är ett enkelt sätt att få till en snygg strandlook. Dessutom skyddar scarfen från att du bränner dig i hårbotten. Snabbt, skonsamt och elegant – vi gillar!

Scarves are one of my fav summer hair looks

Ett inlägg delat av erin (@erinelizabethh)

Stay cool this summer with these gorgeous silk scarf adorned hairstyles.

Ett inlägg delat av Virtue Labs (@virtuelabs)

Oh hey Summer’s got me like #summer style #hairscarf #girly #scarfbow #Brooklyn #NYC #LATEGRAM #SarahSweetandSimple #summer2017

Ett inlägg delat av Sarah Sweet&Simple (@sarahsweetandsimple)

Strandflätor

Flätor är alltid rätt. Frisyren är snäll mot håret och håller i både sol och bad. Vill du ha mer inspiration? Här listar vi sommarens snyggaste flätor!

Solhatten

Släpp håret fritt och kontrollera oönskat friss med en trendig solhatt. Du skyddar din hårbotten från solens starka strålar och får samtidigt en snygg look!

Hårknuten

En hårknut är ett snabbt sätt att få undan håret från ansiktet och går att göra i hur många varianter som helst. En half-bun är exempelvis perfekt om du vill ha några strandlockar utsläppta. Välj en skonsam hårsnodd utan metallspännen för att undvika slitage.

Silicea Logo

Pin It on Pinterest